LOhuizen

Over het project

WOOW
De Aardbei wordt een bijzondere plek! Socius heeft voor Almere het WOOW concept ontwikkeld; dit staat voor Wonen, Ontmoeten, Ontspannen en Werken. Bij De Aardbei worden namelijk naast appartementen en studio’s ook een horecagelegenheid gerealiseerd, werkplekken voor ondernemers, en zelfs een collegezaal! Meer informatie over deze extra functies van De Aardbei volgt nog.

Wonen
Per begin september worden de 82 woningen van De Aardbei opgeleverd. Het pand, dat al veel functies heeft gekend, wordt op dit moment verbouwd. De woningen zijn dus niet nieuwbouw, maar transformatie. Als bewoner van De Aardbei kun je samen met je buren gebruik maken van het gezellige meeting point en de andere ruimtes van De Aardbei. Samen gaan alle bewoners een veilige en gezellige thuisbasis opzetten!

Voor wie zijn de woningen van De Aardbei?

Wonen bij De Aardbei is voor enthousiaste studenten & starters die op zoek zijn naar een eigen plek in een levendig woonproject. Een deel van de woningen van De Aardbei is bestemd voor bewoning door buitenlandse studenten, en in enkele woningen zullen kwetsbare jongeren gehuisvest worden. Door het samen wonen en leven kunnen bewoners werken aan gezellige community waarin ieders eigen inbreng voorop staat!

Om voor iedereen een fijne thuisbasis te creëren, zijn we op zoek naar bewoners die zich extra willen inzetten voor het opzetten van de community van De Aardbei. Van élke bewoner verwachten we dat die zich als een goede buur opstelt naar zijn of haar medebewoners, zodat iedereen zich thuis voelt en openstaat voor elkaar. Als bewoner kun je je ook nog extra inzetten voor De Aardbei zodat de community een groot succes wordt.  Dit kan op veel verschillende manieren, alle met een gepaste vergoeding. Deze extra inzet noemen wij zelfbeheer: alles wat door bewoners kán worden georganiseerd, wórdt door bewoners georganiseerd!

Zelf beheren

Als jij je extra wil inzetten voor het zelfbeheer is een rol binnen het beheerteam misschien wel iets voor jou! Het beheerteam is verantwoordelijk voor zowel het sociaal als het algemeen beheer van het project. Onder sociaal beheer valt alles wat nodig is om een fijne, veilige, schone en leefbare woonplek te creëren en te houden. Alle andere dagelijkse werkzaamheden noemen we het algemeen beheer. Dit is bijvoorbeeld de werving en selectie van nieuwe huurders, het afhandelen van onderhoudsverzoeken, het bijhouden van de e-mail en social media, en de coördinatie van maatschappelijke initiatieven. Deze taken worden uitgevoerd door de leden van het beheerteam.

Beheerders worden opgeleid en begeleid door Socius en worden beloond met een gepaste vergoeding. Voor dit beheerteam zijn we op zoek naar bewoners die actief willen bouwen aan de community. Bewoners die openstaan voor anderen, sociaal actief willen zijn en die bovenal hun verantwoordelijkheid nemen. Benieuwd naar de verschillende functies? Kijk hier rechts (of, als je op je mobiel kijkt, hieronder) op de pagina of je iets ziet dat jou op het lijf geschreven is!

Heb je vragen over het (zelf)beheer of de verschillende vacatures? Stel je vragen tijdens de infoavond of stuur een bericht naar info@de-aardbei.nl.

LOhuizen

We're looking for you!

Pandbeheerder

Heb jij een groot verantwoordelijkheidsgevoel en wil je je graag inzetten voor het opzetten van een succesvolle community bij De Aardbei? Als pandbeheerder ben je verantwoordelijk voor de hygiëne, veiligheid en leefbaarheid van het project. Je hebt veel contact met de bewoners, lost (sociale) problemen op en draagt bij aan de sociale cohesie. Daarnaast geef je leiding aan het gangbeheer, het terreinteam en het schoonmaakteam. In veel woonprojecten van Socius werken twee pandbeheerders samen.

Technisch beheerder

Ben jij op zoek naar een toffe uitdaging? Heb jij iets van ervaring op technisch gebied, of lijkt het je leuk om daar in te duiken? Misschien ben jij wel de technisch beheerder die wij zoeken! De voornaamste taken van de technisch beheerder zijn het aanpakken en afhandelen van zaken op onderhoudsgebied en contact daarover houden met bewoners. Hierin geef je leiding aan het klusteam.

Beheerder PR & communicatie

Ben jij een enthousiaste verteller met een vlotte pen? Een beheerder PR & communicatie draagt zorg voor interne en externe communicatie bij De Aardbei. Je enthousiasmeert bewoners over aankomende activiteiten, werkt samen met de partners van De Aardbei op PR & communicatie gebied, en zorgt ervoor dat belangrijke zaken goed gecommuniceerd worden.

Beheerder huurzaken

Wil jij graag nieuwe huurders verwelkomen en veel contact hebben met je mede-bewoners? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou! Als beheerder huurzaken zorgt voor alle zaken omtrent huuradministratie: van verhuizen tot onderhuren, de beheerder huurzaken staat voor de bewoners klaar.

Gangbeheerder

Voor het beheer op gangniveau zijn wij op zoek naar gangbeheerders! Als gangbeheerder ben je het eerste aanspreekpunt voor je ganggenoten en zorg je ervoor dat je verdieping gezellig en netjes blijft. Ook houd je je bezig met de sociale cohesie van jouw groep: je zorgt dat er leuke dingen worden ondernomen!

Terrein- & schoonmaakteam

Vind jij het belangrijk dat gemeenschappelijke ruimtes als de entree en gangen veilig en schoon blijven? Heb jij groene vingers, en wil jij je inzetten voor het groen houden van de aankleding van De Aardbei? Ga dan aan de slag binnen het terrein- en schoonmaakteam!

Klusteam

Ben je een Handige Harry (m/v) of heb je zin om wat op te steken op onderhoudsgebied? Ben je niet bang je handen vies te maken? Als klusser houd je je bezig met klein onderhoud. Denk bijvoorbeeld aan sloten en lampen die vervangen moeten worden of andere klusjes. Binnen het team is veel ervaring aanwezig waardoor je als klusser veel kunt leren!